• page_banner01

Tala Fou

Tolu vaega ole su'ega ole matua ole su'ega ole matua ole UV

Su'ega ole matua ole UVe faʻaaogaina potu e iloilo ai le fua o le matua o oloa ma mea i lalo o ave ultraviolet. O le matua o le susulu o le la o le matua matua faaleagaina lea o mea e faaaoga i fafo. Mo mea i totonu, o le a a'afia fo'i i latou i se tulaga fa'apitoa i le matua o le la po'o le matua e mafua mai i ave o le ultraviolet i fa'apogai malamalama.

Tolu vaega ole su'ega ole matua ole su'ega ole matua ole UV

 

1. Laasaga malamalama:
Fa'ata'ita'i le umi ole malamalama ole ao ile si'osi'omaga fa'anatura (e masani ile va ole 0.35W/m2 ma le 1.35W/m2, ma le malosi ole la ile aoauli ile taumafanafana e tusa ma le 0.55W/m2) ma le vevela ole su'ega (50 ℃ ~ 85 ℃) e fa'atusa ai mea eseese si'osi'omaga fa'aoga oloa ma fa'amalieina mana'oga o su'ega o itulagi ma alamanuia eseese.

 

2. Laasaga Condensation:
Ina ia faʻataʻitaʻiina le faʻalavelave o le fogging i luga o le faʻataʻitaʻiga i luga o le po, tape le moli o le UV (tulaga pogisa) i le taimi o le condensation, naʻo le pulea o le vevela o le suʻega (40 ~ 60 ℃), ma le faʻataʻitaʻiga o le susu o le 95 ~ 100% RH.

 

3. Laasaga fa'asalaina:
Fa'ata'ita'i le fa'agasologa o timuga e ala i le su'iina pea o le vai i luga o le fa'ata'ita'iga. Talu ai o tulaga o le Kewen artificial UV accelerated aging test chamber e sili atu ona faigata nai lo le siosiomaga masani, o le faʻaleagaina o le matua e mafai ona tupu i totonu o le natura i ni nai tausaga e mafai ona faʻataʻitaʻiina ma toe gaosia i ni nai aso poʻo vaiaso.


Taimi meli: Sep-09-2024