• page_banner01

Tala Fou

O le a le potu mautu i totonu o fale gaosi oloa?

potu fa'amautuo meafaigaluega taua i totonu o fale gaosi oloa, aemaise lava i le faʻamautinoaina o le lelei ma le saogalemu o vailaʻau. O le 6107 Pharmaceutical Medical Stable Chamber o se tasi lea potu e iloa mo lona faʻamaoni ma le saʻo. O lenei potu maualuga ua faʻapipiʻiina i le tele o foliga e avea ai ma meafaigaluega taua mo kamupani vailaʻau e faʻamautinoa ai le mautu ma le faʻamaoni.

6107Fale Falema'i Fale Falema'i Potuua mamanuina ma le sa'o ma le pulea i le mafaufau. E sau ma le microprocessor control e mata'itu lelei ma faifai pea le maualuga o le vevela ma le susū i totonu. O lenei tulaga o le pulea e taua tele i le faʻaaogaina o vailaʻau, lea e oʻo lava i nai suiga laiti i tulaga o le siosiomaga e mafai ona i ai se aafiaga taua i le mautu o vailaʻau ma isi mea faʻafomaʻi.

I le faaopoopo atu i le saʻo lelei o le pulea, o le potu o loʻo fausia i se potu uʻamea e faʻamautinoa ai le tumau ma le faʻafefe. O le semi-circular arcs i tulimanu o le potu e le gata ina saofagā i lona matagofie ma le mamanu faʻaonaponei ae faʻafaigofieina foi le faʻamamaina, o se itu taua i le tausia o se siosiomaga faʻamaʻi ma leai se faʻaleagaina mo oloa vailaʻau.

Fomai-Stability-Chamber-Mo-Pharmaceuticals
Fua Fa'amautu Fa'afoma'i mo Falema'i-01 (2)

O le fa'aogaina o le ea o le potu mautu o le isi vaega taua e tu'u ese ai. O le faiga e fa'amautinoa ai le tufatufaina atu o le vevela ma le susū i totonu o le potu, fa'ate'aina nofoaga vevela po'o vaega o tulaga le tutusa e mafai ona fa'afefe ai le mautu o vaila'au.

O le pulea o le vevela o se vaega taua o le potu mautu. O lePotu Faleoma'i Falema'iua fa'aauupegaina i le R134a refrigerant, fa'apea fo'i ma compressors fa'aulufale mai e lua ma afi afi. O lenei faiga malulu malosi e fa'amautinoa ai le sa'o ma le fa'atuatuaina o le vevela, lea e taua tele i le fa'atumauina o tulaga mana'omia mo le teuina o vaila'au.

O le pulea o le vevela o se vaega taua o le potu mautu. Ole Fale Falema'i Falema'i Falema'i ua fa'apipi'iina ile R134a refrigerant, fa'apea fo'i ma compressors fa'aulufale mai e lua ma afi afi. O lenei faiga malulu malosi e fa'amautinoa ai le sa'o ma le fa'atuatuaina o le vevela, lea e taua tele i le fa'atumauina o tulaga mana'omia mo le teuina o vaila'au. E le gata i lea, o le potu o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le vevela ma le eseesega o le vevela alarm, lea e maua ai le saogalemu faʻaopoopo ma lapataia le tagata faʻapipiʻi soʻo se suiga mai seti seti. O lenei faiga lapata'iga vave e taua tele e puipuia ai so'o se mea e ono fa'aleagaina i oloa fa'atau vaila'au e teu ona o suiga fa'afuase'i o le si'osi'omaga.

E tutusa le taua o le pulea o le susu mo tane fa'amautu fualaau. O le6107 pusa faʻamautu fualaaufa'aoga masini susū fa'aulufale mai ma e mafai ona fa'agaioi i si'osi'omaga maualuga susū. O lenei masini fa'apitoa e fa'amautinoaina le sa'o ma le fa'atuatuaina o le mata'ituina o le maualuga o le susū, ma fa'apea ona saofagā i le mautu atoa ma le fa'amaoni o vaila'au o lo'o teuina i totonu.


Taimi meli: Iul-13-2024